Lone her hvor vi bor

Hvem er Lone.

Lone Grove. født 14 /6 61 på Frederiksberg og ja jeg er ved at være en gammel pige, specielt når vi tænker på at jeg er igang med at prøve noget nyt for mig.

Jeg er ved at udleve en drøm som har modnet sig de sidste par år. Jeg vil rigtig gerne være designer og skrive opskrifter, som der vitterlig kan strikkes efter.

Jeg vil rigtig gerne nørde med pinde og lækkert garn, finde den detalje der lige sidder øjet og gør det strikkede til noget specielt.

I mit hidtige liv har det handlet om at andre mennesker skulle have det godt med strik igennem specialundervisning for voksne, foredrag om udsatte grupper i vores samfund og det at gøre opmærksom på uretfærdiger i samfundet. I kke at alt dette skal glemmes, men det skal have en anden plads i mit liv.

Og det er tiden nu. Af forskellige årsager er jeg ikke så mobil længre og er meget hjemme. Drengene er voksne og Jens og jeg har fundet den røde tråd mht. at vi begge er meget hjemme nu. Hvis jeg skal udleve den drøm skal det være nu, hvor alle ting er faldet i hak og der er tid og ro til at leve en passion ud.

De fleste ved jeg lever med angst og meget andet psykiatrisk møj og det har været ved at vælte mig omkuld, bare ved at nå her til og havde jeg ikke haft mennesker omkring mig til at støtte og holde fast kunne jeg ikke sidde og skrive det her nu. I ved alle hvem I er og tak for støtten, det har varmet mit hjerte meget.

Så hvem er Lone?

Jeg er et menneske der har levet et helt andet liv med mange udfordringer og opgaver som nu tager skeen i den anden hånd og vil gøre noget aktivt for sin passion og sin yndlingsbeskæftielse med henblik på at f¨å en aktiv og underholdende 3. alder hvor jeg også tager det alvorligt at jeg har et liv.